Love it


Huh? Normalast är jag dåra!
Hej,
har inte kunnat uppdatera av flera anledningar. Den kanske största anledningen är att min dator typ inte fungerar. Just nu går det men den laggar. Sen har jag inte haft tid. Fullt upp i båstad. Vi går på middagar, umgås med folk osv. Så det går inte så bra med uppdateringen. Just nu bor jag i min farmor och farfars hus. Men på torsdag åker vi till Göteborg. Sen kommer vi tillbaka till båstad och då ska vi bo i ett hus där. Vet inte om jag kommer kunna uppdatera. Men nu vet ni att jag lever.
Puss

ELLE


Hej alla läsare!
Var inne i tidningsmontern på Swedish Open och såg att dom hade ett grymt erbjudande. Om man startade upp en prenumeration med ELLE (eller nån annan tidning, kommer inte ihåg namnet) så fick man en grej för endast 100 kronor. Så jag köpte 5 nummer av ELLE (asså prenumeration) och då valde jag att få en Lacoste Body Lotion (bilden över) som luktar grymt gott.Man fick lite andra småsaker också, men ett grymt erbjudande. Rekomendation till er som är där.

Livet är härligtBilder från båstad.
Godmorgon bloggläsare och besökare!
Har det toppen här i båstad. Gårdagen var hur mysig som helst. På kvällen så åt vi på Pepes Bodega. Sen tittade vi på lite tennis. Stackars Caroline Wozniacki skadade axeln och fick avbryta (världsettan i tennis bland tjejer). Men det betydde även att Sofia Arvidsson gick vidare (Svensk). Sen gick vi ner och träffade några. Så satt vi och snackade och hade hur mysigt som helst. En tjej bjöd på bullar haha. Sen typ badade vi och käkade glass och allting, det var jättemysigt. Idag ska jag jobba. Börjar inte förrens klockan 16.00. Sen ska vi typ grilla. Myyys.

Båååååååstad


Sunset tennis, båstad, Eric Saade.
Hej alla besökare och bloggläsare!
Första blogginlägget från båstad. Yeeeh! Blogg.se laggar typ så har inte jättestor lust att  blogga när man inte kan typ ladda upp bilder, men aja. Idag jobbade jag först. Var lite segt, typ inga barn och sådant väder där man ville ligga på stranden. Men iallfall. Sen stack vi hem och typ fixade lite. Efter det drog vi till några kompisar och käkade lite. Sen stack vi till tennisplanerna och hela "arenan" eller vad det heter. Först sjöng Eric Saade lite. Sen var det dubbelmatch. Tyvärr förlorade Svenskarna som spelade. Sen var det Eric igen. Efter det drog vi hem typ. Det pågår en match mellan världsettan och nån annan. Men vi orkade inte titta. En lyckad kväll helt enkelt!
Love  

Tidsinställt - Möte


Planen där många matcher men också finalerna spelas.
Lovade er ju några tidsinställda inlägg.
Nu ska - om allting går som planerat - Jag sitta på ett "möte". Vi som ska jobba lyssnar, "ledarna och cheferna" pratar. Grymt ju. Hoppas allt går som det ska.
Hugs and Kisses

RSS 2.0